Szabadidő WIZZAIR

Published on augusztus 28th, 2015 | by noiuzletihalo

0

3 ezer forintos repjegyek

Megjöttek az olcsó őszi fapados jegyek, a két ultracégnél már hegyekben állnak a 10 ezer forint alatti ajánlatok és 5 ezer alattiból is több ezer van már. Nem a legalacsonyabb kategóriában, de szokatlanul olcsó jegyek tűntek fel Athénba, Barcelonába és Londonba is. Külön akciót nem hirdettek, mégis ilyenkor érdemes foglalni – ajánlotta az index.hu.

WIZZAIR

Fotó: Illusztráció

Ahogy a fapados nagy könyvben meg van írva, úgy csökkentek le szépen az elmúlt hetekben a repjegyárak az őszi hónapokra, augusztus második felében szinte mindig jó vételeket lehet elcsípni.

Már szeptember közepétől megjelennek a legolcsóbb árkategóriába tartozó jegyek és többnyire kitartanak egészen december közepéig, az ünnepi forgalom kezdetéig.

Ár szerint haladva: a WizzAirnél a legolcsóbb jegyek 3090 forintba kerülnek, de ez a klubtagoknak szóló ár, aki nincs benne, 6090, vagy 4490 forintot fizet. Ebben a kategóriában szinte hagyományosan elérhető Milánó és Brüsszel-alsó, most pedig egy sok más olyan cél is bekapcsolódott, ahova mindkét irányba sok jegyet lehet vadászni ugyanennyiért, szinte ingyen. Ilyen például Dortmund, Bologna, Eindhoven és Maastricht.

Szintén ennyiért, de kevesebb napra érhetőek el jegyek Malmöbe és Szalonikibe, az új útvonalnak számító Birmingham esetében Budapest irányába van sok filléres jegy.

Az általában drága útvonalak közül a 6/9 ezres kategóriában megjelent néhány jegy szeptember végére és október elejére Barcelonába is, sajna csak kifelé, hazaútra október második felére van ennyiért.

Szép számban vannak viszont ilyen jegyek Isztambulba, ami jó vétel. Szicíliába, Ciprusra és Máltára szokás szerint csak kifelé lehet ennyiért utazni, a visszaút októberre és novemberre még jóval drágább, átszállással lehet megoldani alig 10 ezer forint feletti áron.

A Ryanair nyárra adott 10 eurós jegyeket Velencébe, érdekes módon őszre nincsenek ilyenek, 15 eurótól indítanak a budapesti útvonalakon. Persze Bergamóba és Brüsszel-alsóra van ennyiért.

Ami kedvező a Ryanairnél: végre hétvégére is ki lehet ugrani Athénba retúr 15 ezer körül, egy útra van elég sok 7 ezer körüli jegy. Ugyanez szintén jó ár Pisába, ahol nem csak egy torony van, de a város kitűnő bázis Firenzéhez, vagy akár egy toszkánai kiránduláshoz.

Forrás: index.hu

Tags:Comments are closed.

Back to Top ↑