Életmód kapcsolat, szerelem, kéz

Published on május 16th, 2015 | by noiuzletihalo

0

Ezért vagy még egyedül!

Sokan, sokféleképpen keresnek, de mégis egyedül vannak. Egyedül vannak annak ellenére, hogy a legutóbbi felmérések szerint a felnőtt lakosság 52%-a nem él semmilyen párkapcsolatban, és ha megkérdezed őket, akkor a többség azt mondják, hogy már pedig ők társat akarnak. Akkor mégis mi lehet az ok az egyedüllétnek? – tette fel a kérdést az index.hu.

Az elmúlt években azt tapasztalom, hogy három fő oka van annak, ha valaki társat keres, de ennek ellenére sem találja meg a párját.

Álmok kergetése
Alapvetően az nem baj, ha valaki tudja, hogy mit, kit keres. A baj akkor van, ha túl komplex, sőt, már irreális az, amit keres, így a ma élők közül jó, ha 1-2 ember fennmarad a rostán, mert senki más nem elég jó. Ezzel az a baj, hogy annyira ragaszkodnak ehhez az ideálhoz, hogy nem tudják elengedni.

Csodavárás
Azt látom, hogy sokan otthon ülnek és várják, hogy megérkezzen a szőke herceg a lovon, vagy éppen a nyuszilány kilépjen a fali poszterből, és elmondja, hogy mindig is őt kereste, róla álmodott. Van egy rossz hírem! Nagyon pici az esélye annak, hogy ez bekövetkezik! Azt is mondhatom egészen nyugodtan, hogy ennek valószínűsége egyenlő a nullával.

Másik rossz hírem, hogy az sem elég, ha regisztrál egy-két, vagy akár több társkeresőre és vársz, mondván, hogy Te mindent megtettél. Hát nem tettél meg mindent! A társkeresés olyan, mintha munkát keresnél.

Vállald el, és fogad el, hogy a társkereső oldalakon fizetni kell bizonyos szolgáltatásokért. Szánd rá azt az összeget. De emellett kezdj el emberek közé járni, és ismerkedj.

Nem is akarsz társat.
Sokan saját maguknak sem merik bevallani azt, hogy jól érzik magukat egyedül. Persze a társadalmi nyomás és egyéb marhaságok miatt még regisztrálnak is egy-két társkeresőre, de a lelkük mélyén nem keresnek senkit. Ők azok, akik kialakítottak egy életet, amibe már nem fér bele senki más.

Forrás: index.hu

Tags: ,Comments are closed.

Back to Top ↑