Hogyan? Internet-email

Published on július 1st, 2014 | by noiuzletihalo

Használjuk ki az internetet

A sikeres internetes honlap ma már többet segíthet, mint a hirdetések. Nem csak reklámhordozó, hanem egy dinamikus információs központ, vállakozásunk “arca”. Az információkeresés legnagyobb része ma már a weben zajlik, és akiről ott nem lehet semmit megtalálni, az sokszor már hátrányból indul.

Lehet, hogy az internet a mi üzleti tevékenységünket közvetlenül nem támogathatja, mégis fontos, hogy beszállítók, vevők, befektetők, érdeklődők megtaláljanak bennünket. Mi több szólhassanak hozzánk. Az interaktivitás, a kétoldalú kommunikáció lehetőségét ne felejtsük el megadni!

E-mail címünk és telefonszámunk megadásától, a regisztrációs vagy vevőelégedettségi kérdőíveken át az internetes vásárlásig rengeteg ötlet, megoldás létezik. Annyit vállaljunk fel, amennyit kezelni is képesek vagyunk. Egy olyan weboldaltól, amelyen elavult információk vannak, és a kérdéseire nem kap választ az olvasó gyorsan elpártolnak a látogatók.

Érdemes a konkurens honlapokat is megnézni, ötleteket gyűjteni, különösen, ha az már régebb óta működik. Legalább negyedévente nézze meg saját weboldalának látogatottsági statisztikáit is, hogy időben léphessen, ha a számok azt mutatják, hogy valamit változtatnia kell.

Tags: , ,Back to Top ↑