One women show anglia, zászló

Published on február 18th, 2015 | by noiuzletihalo

0

Ismét magyar vállalkozás lett a világ legjobb angolnyelv-oktató portálja

Az 5 Perc Angol weboldalt immár másodszorra kiáltották ki a világ legjobb angolnyelv-oktató portáljának – adta közre az nlcafe.hu.

Egy két gyermekes magyar anya hozta létre az 5 Perc Angol vállalkozást, mely immár másodízben mögé utasította a BBC, a British Council és a Cambridge Dictionary oldalát is.

A világ egyik legnagyobb és legjelentősebb angolnyelv-oktató kiadványokat gyártó és forgalmazó kiadója, a Macmillan Education által meghírdetett Love English Awards első díját idén, – akárcsak 2012-ben a magyar 5 Perc Angol nyerte el.

A díjjal a kiadó a világ legkedveltebb, ugyanakkor legsokoldalúbb és legelhivatottabb online angolnyelv-oktató portáljait díjazza.
A nemzetközi elismerés nem az első siker az idén: alig egy hónappal ezelőtt Szalai Nóra nyelvész, az 5 Perc Angol egyik alapítója megnyerte az Év Példaképe közönségszavazását.

A kétgyermekes családanya és férje ingyenes webes angol nyelvleckékkel indította el az 5 Perc Angol vállalkozását, melyet rendszeres oktató hírlevél, tankönyvek és havi magazin is követtek.

Forrás: nlcafe.hu

Tags: ,MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Back to Top ↑