Külföld Dubaj

Published on augusztus 23rd, 2015 | by noiuzletihalo

0

Női hotelt terveznek a magyarok Dubajban

Női hotelt terveznek magyarok Dubajban – számolt be róla a Design.hu. Az egyelőre csak látványterveken létező szálloda koncepciója szerint nőknek készül, és kizárólag nők fognak benne dolgozni. Ez azért lesz jó a vendégeknek, mert a hotelen belül így nem kell majd csadort vagy abaját viselniük, ahogy egyébként kötelező lenne, ha férfiak is lennének a szállodában – írta a divany.hu.

Ez a vallási előírások miatt kötelező az országban nők számára nyilvános helyen, de épp ezért is léteznek például a kifejezetten nőket szállító, női sofőrök által vezetett női taxik is.
A látványterveken jól látszik, hogy a külső homlokzaton egy stilizált női fej látható, aki félig leengedi a csadorját.

A tervező a Lima SSG, akik a lakóépületek mellett szállodai enteriőröket is terveznek. Marosfalvi Zoltán építész szerint a hotel azért is izgalmas, mert itt végre európai nőként tudnak majd viselkedni a vendégek. Ezt fejezi ki a szálloda már a megjelenésével, belülre pedig igyekeztek olyan extrákat is tervezni, mint az egyedi vizesüveg, amely magyar ásványvízzel lesz megtöltve.

A Ragyogó Gyöngy (Glowing Pearl) nevű hotel 8-10 éves tudatos munka eredményeként jöhet létre. A szálloda a Pálma-szigeteken épülne fel, ha megkapják az engedélyeket, a becsült költség 60 milliárd forint lesz.

Forrás: divany.hu

Tags: ,Comments are closed.

Back to Top ↑