One women show palvin barbara

Published on január 2nd, 2015 | by noiuzletihalo

0

Palvin Barbara a világ legjobbjai között

A Tumblr a napokban nyilvánosságra hozta szokásos éves statisztikáját arról, hogy kik voltak az oldal, valamint az internet legfelkapottabb modelljei 2014-ben. Az eredmény meglepte a blog- és divatszférát, ugyanis a húszas lista első helyezettje Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner lett – írta a divany.hu.

A dailymail.co.uk cikkéből kiderül a Tumblr listáját az alapján állították össze a szakemberek, hogy mely modellt hányan reblogolták, azaz osztották meg, illetve hány millió hozzászólást kaptak, továbbá mennyivel nőtt a webes forgalmuk és ezzel párhuzamosan követőik száma a Tumblren és az Instagramon.

A 19 éves modellt újdonsült barátnője, Cara Delevingne követi sorban, aki olyan fehérneműmodelleket utasított maga mögé, mint Candice Swanepoel vagy Miranda Kerr.

Élbolyban a magyar lány

Nem csúsztak le a listáról olyan ikonikus szupermodellek sem, mint Kate Moss és Naomi Campbell, de még ennél is meglepőbb, hogy az 5. helyen végzett Moss-t Palvin Barbara követi a sorban!

A győztes Jennerre valóban felfigyelt az internet, amit jól mutat, hogy az Instagramon 16,8 millió, a Twitteren pedig 9 millió követője van és több százezren osztják meg a képeit naponta.

Kendall az elmúlt két szezonban mindent megtett annak érdekében, hogy felfigyeljenek rá a szakmában. Végigsétált a legmeghatározóbb divatházak kifutóin, ő lett többek között a Balmain, a Chanel, valamint az Estée Lauder arca, akik olyan világsztárokat cseréltek le a valóságshow-sztárra, mint Gwyneth Paltrow vagy Elizabeth Hurley.

Forrás: divany.hu

Tags: ,MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Back to Top ↑